Ordföranden har ordet: Hej alla entusiaster för den ”glada musiken”.

Vi inom skrået ”Gla’musik” har haft en helt fantastisk spelsäsong sommaren 2010. Flera stämmor är fortfarande i antågande under hösten men i något mer begränsat omfattning. Titta under flikten ”Engagemang” så finner Du ut vart vi åker.

Eftersom vi har fått förtroendet att förvalta Skogsbylasses Minnesfond slår vi lite extra på trumman för lördagen den 9 oktober. Från klockan 14.oo blir det full fart i Hägragården i Dvärsätt ( c:a 2 mil västerut från Östersund) där vi i samarbete med Minnesfondens styrelse anordnar en Minnessoaré till minnet av bortgångne Edvard Larsson, alias ´n Skogsbylasse. De som önskar medverka kan anmäla sitt deltagande till undertecknad. Det kan vara i form av sång, musik eller berättande.

Vår hemsida har fått en enorm frammarsch sedan ändringen i våras. Nu har över 10 000 besökt den. Bara från juni månad är ökningen 700 besök.

Flera kan nu nå oss genom enkelheten i vår adress: www.glamusik.se

Hallenfestivalen (alltid vecka 30) blev åter en rejäl succé, både för Hallens Sportklubb och oss i Gla’musikalliansen. Från vår Aina Nilsson i Hallen meddelas att intresset tycks öka och att antalet husvagnar i år blev nytt rekord.

Vi inom kommittén för nästa års upplaga (28-30 juli) har redan lagt ut vissa huvudpuzzelbitar för hur upplägget kommer att bli jubileumsåret 2011. Ja det är den 10:e upplagan som vi jobbar med för närvarande. Något extra i konceptet blir det men i stort så ändrar vi inte på ett vinnande koncept. Eftersom jag övertagit Thor Larssons sysslor med att bygga upp musikscenerna och de två danskvällarna är det av stor vikt att jag i god tid,  ja redan nu får era anmälningar. Dansen är av ”blandad karaktär” så vi behöver både gammeldansgäng som moderna ( lite jazz och evergreens med tango, är fullt ut OK)

Mejla mig: akebengtzon@gmail.com

Under fliken ”gästbok” kan Du uttrycka Ditt känslosvall för vår förenings fromma.

Hälsningar Åke Bengtzon ordförande